Spring naar hoofd-inhoud

100 jaar biodynamische landbouw

Vorige week werd 100 jaar biodynamische landbouw op tal van plaatsen feestelijk gevierd. Zo ook op een van de oudste biodynamische tuinderijen op het terrein van het Goetheanum in Zwitserland.

De realisatie van het door ons ontworpen paviljoen, voor het bereiden en verwerken van preparaten die voor de biologisch-dynamische landbouw worden gebruikt, werd daar voor het eerst zichtbaar voor een groter publiek. Nog even geduld; deze zomer dient het paviljoen gereed te zijn voor gebruik!

Ons ontwerp bestaat uit een houten constructie met gedraaide spanten die als luifel fungeren waaronder presentaties en workshops gegeven kunnen worden. De gevels krijgen een houten afwerking en het dak wordt afgewerkt met mossedum. De vormentaal van ons ontwerp is geïnspireerd door de bestaande bebouwing op het terrein van het Goetheanum en door de natuurlijke omgeving van de Zwitserse Alpen. De getordeerde spanten doen denken aan ontluikende bloemen en het groene sedumdak verbindt het paviljoen met de omgeving.

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen