Spring naar hoofd-inhoud

Ongeveer 2.000 m3 maanhout worden voor de nieuwbouw van de Kliniek Arlesheim gebruikt. Alleen al 1.200m zijn er nodig voor alle kolommen. Laten we onze reis helemaal bij het begin starten, bij het legendarische maanhout.

9graden architectuur heeft het ontwerp gemaakt voor het Präparatehaus op het terrein van het Goetheanum in Dornach. Het ontwerp is door 9graden architectuur en BSS Architekten verder uitgewerkt en wordt momenteel door Blumer Lehmann gerealiseerd. Binnenkort volgt de feestelijke opening!

Het laboratorium voor natuurgeneesmiddelen in Arlesheim dingt mee naar de “Prix Lignum 2024”. Naast een juryprijs wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. Dus stem allemaal op jouw favoriete project!

In het weekend van 27 tot 28 april vindt Open House Basel in Zwitserland plaats. Ook het door 9graden architectuur + BSS Architekten AG ontworpen laboratorium voor natuurgeneesmiddelen in Arlesheim doet hieraan mee!

Goed nieuws, ook internationaal staat Woonhuis Lichtenberg in de schijnwerpers! Ons project is genomineerd voor de Duitse “Häuser des Jahres Award 2024”.

9graden architectuur is op zoek naar een bouwkundige en assistent ontwerper voor ons bureau in Amersfoort.

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen