Spring naar hoofd-inhoud

9graden architectuur zoekt collega's

9graden architectuur is op zoek naar een bouwkundige en assistent ontwerper voor ons bureau in Amersfoort.

9graden architectuur is een ambitieus architectenteam werkend vanuit onze kantoren in Amersfoort en Oldenburg (D). Wij staan voor een organisch- functionele, ecologische en moderne architectuur waarin de gezondheid van de mens centraal staat. Vanuit ons bureau in Amersfoort werken wij aan uitdagende opdrachten in Nederland, Duitsland en Zwitserland, steeds met een hoog ambitieniveau in ontwerp en duurzaamheid. 

bouwkundige
Voor ons bureau in Amersfoort zoeken we een enthousiaste bouwkundige met affiniteit voor vormgeving en interesse in een duurzaam, milieuvriendelijk en gezond leefklimaat. Een collega die wil meewerken aan de groei van ons bureau, verantwoording neemt en afwisselend werk ambieert. Je bent verantwoordelijk voor de bouwkundige uitwerking van meerdere projecten in diverse fases. Je denkt vanaf het begin mee met onze ontwerpers in het ontwerp en stuurt de uitwerking van de projecten intern als ook extern aan. Je bent uitstekend onderlegd in het detailleren van innovatieve biobased bouwmaterialen en ziet het als een verantwoording onze uitgangspunten van een circulaire en gezonde architectuur waar te maken. Je bent zorgvuldig, communiceert met onze ontwerpers, opdrachtgevers en aannemers en gaat altijd voor de hoogste kwaliteit, een sociaal proces en een gedegen bouwkundig detail. 

Wij bieden een inspirerende en creatieve werkomgeving aan op het mooie landgoed Schothorst, met leuke excursies, een lekkere lunch en gezellige collega’s.

Deel jij onze interesse in milieuvriendelijke en organisch-functionele architectuur? Wil jij een belangrijke rol spelen in de realisatie van ontwerpen met natuurlijke materialen en eigentijdse vormen? Heb je een afgeronde HBO/WO opleiding, minimaal 3 jaar werkervaring met de Nederlandse bouwregelgeving, spreek je vloeiend Nederlands, en spreken onze ontwerpen jou aan? Stuur dan snel je motivatie, portfolio en CV naar Yaike Dunselman dunselman@9graden.net

assistent ontwerper
Voor ons bureau in Amersfoort zoeken we een enthousiaste assistent ontwerper met affiniteit voor vormgeving en interesse in een duurzaam, milieuvriendelijk en gezond leefklimaat. Een collega die wil meewerken aan de groei van ons bureau, verantwoording neemt en afwisselend werk ambieert. Je werkt in teamverband aan de bouwkundige uitwerking van meerdere projecten in diverse fases. Je denkt vanaf het begin mee met onze ontwerpers in het ontwerp. Je ambieert het detailleren van innovatieve biobased bouwmaterialen en ziet het als een verantwoording onze uitgangspunten van een circulaire en gezonde architectuur waar te maken. Je bent zorgvuldig, communiceert met onze ontwerpers, opdrachtgevers en aannemers en gaat altijd voor de hoogste kwaliteit, een sociaal proces en een gedegen bouwkundig detail. 

Wij bieden een inspirerende en creatieve werkomgeving aan op het mooie landgoed Schothorst, met leuke excursies, een lekkere lunch en gezellige collega’s.

Studeer jij aan de Academie van Bouwkunst of heb je een afgeronde HBO/WO opleiding? Deel jij onze interesse in milieuvriendelijke en organisch-functionele architectuur? Wil jij een belangrijke rol spelen in de realisatie van ontwerpen met natuurlijke materialen en eigentijdse vormen? Heb je minimaal 2 jaar werkervaring met de Nederlandse bouwregelgeving, spreek je vloeiend Nederlands, en spreken onze ontwerpen jou aan? Stuur dan snel je motivatie, portfolio en CV naar Yaike Dunselman dunselman@9graden.net

 

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen