Spring naar hoofd-inhoud
AIT-prijsuitreiking

AIT AWARD

De finalisten voor de ‘AIT-Award 2018 l Best in Interior and Architecture‘ zijn bekend gemaakt! Onze supermarkt in Oldenburg-Kreyenbrück is daar één van!

Voor de AIT Award 2018 werden in totaal 723 projecten uit 36 ​​landen ingediend. De projecten zijn verdeeld over twaalf verschillende categorieën. De jury heeft op 7 en 8 december 2017 in Hamburg in de eerste en tweede ronde de tien tot vijftien beste projecten per categorie geselecteerd. In de derde ronde werden deze opnieuw besproken en werden hieruit de finalisten genomineerd.

De finalisten komen dit jaar uit België, Bosnië en Herzegovina, China, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, India, Italië, Luxemburg, Maleisië, Nederland, Polen, Portugal, Oostenrijk, Zweden, Zwitserland, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Hongarije.

De prijsuitreiking vindt plaats op 21 maart 2018 om 16.30 uur tijdens het Light + Building beurs in Frankfurt am Main. Wij zijn daarbij!
http://ait-award.com/wettbewerb/2018/aktuell/

 

Naar het project

AIT-prijsuitreiking
to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen