Spring naar hoofd-inhoud

Dag van de Architectuur

9graden architectuur neemt deel aan de Dag van de Architectuur 2022 in Niedersachsen (DE). We zijn heel trots dat ons innovatieve project “Wonen aan het Küstenkanal” is verkozen door de Architektenkammer Niedersachsen.

Op 26 juni worden er rondleidingen georganiseerd om 11:00, 12:30 en 14:00. Startpunt van de rondleiding is aan de Nordmoslefehner Straße 1 in Oldenburg.
Meer informatie is te lezen op www.aknds.de/baukultur/tag-der-architektur

Met uitzicht op het Küstenkanal zijn er 73 woningen gerealiseerd met een omvang van 30 tot 120 vierkante meter. De verschillende woonformaten zijn ontstaan met de intentie om een gemengde bewonerssamenstellingen en een levendige woonwijk te creëren. Een ensemble van 5 bouwmassa’s groepeert zich om een gemeenschappelijke binnentuin. Een veelzijdige, natuurlijke en ecologische vormgeving van de binnentuin biedt ruimte aan de bewoners voor een eigen inbreng en tegelijkertijd voor samenzijn en gemeenschapszin.

Naar het project

 

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen