Spring naar hoofd-inhoud
Renovatie en uitbreiding monumentale boerderij Oldenburg

Dag van de architectuur 2021

9graden architectuur neemt deel aan de Dag van de Architectuur 2021. We verheugen ons dat de renovatie en uitbreiding van de monumentale boerderij in Oldenburg gekozen is als een van de deelnemende objecten.

De Dag van de Architectuur vindt dit jaar in Niedersachsen en Bremen plaats op zondag 27 juni. 130 objecten op 55 locaties kunnen worden bezocht: bezoekers kunnen architectuur, interieurarchitectuur en landschapsarchitectuur beleven. Architecten en opdrachtgevers staan paraat voor gesprekken en rondleidingen. Het evenement houdt rekening met de geldende coronamaatregelen. Robert Marlow, directeur van de Architektenkammer Niedersachsen, zegt: “De Dag van de Architectuur, het grootste jaarlijkse architectenevenement, vindt hopelijk plaats op locatie. Dat is onze wens. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan hebben we vorig jaar goede ervaringen opgedaan met digitale mogelijkheden zoals films en online-rondleidingen. We zijn op alles voorbereid.”

Concrete rondleidingen vindt u daarom niet in de gedrukte brochure. De Architektenkammer Niedersachsen en de Architektenkammer Bremen verzoeken alle geïnteresseerden om vanaf 22 juni online de mogelijkheden te bekijken. Daar vindt u alle deelnemende objecten en acties van de ArchitekturZeit. Voor meer informatie: Architektenkammer Niedersachsen: Tag der Architektur (aknds.de)

 

Naar het project

Tag der Architektur 2021
to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen