Spring naar hoofd-inhoud
Bauwerk 2021

Discussie

In het kader van “bau-werk-sommers” wordt er een podiumdiscussie georganiseerd in de cultuurhal aan de Pferdemarkt in Oldenburg op 14 juli om 19:00.

De avond vindt plaats in het kader van de fototentoonstelling “Polarnight” van Esther Horvath in het Landesmuseum in coöperatie met Mediavanti GmbH. Onder begeleiding van Susanne Korhammer komen de volgende sprekers:

  • Dr. Marcel Nicolaus van de AlfredWegener Institut. Hij was teamleider aan boord van de Polarstern en onderdeel van de MOSAiC-expeditie.
  • Lars Frerichs van het Nederlands-Duitse architectenbureau 9graden architectuur, dat projecten ontwerp in het spanningsveld tussen Goetheanum en supermarkt.
  • Prof. Dipl.-Ing. Volker Katthagen, architect en stedenbouwkundige. Zijn focus ligt bij stedenbouw, architectuur, participatie en stedenbouwkundige interventies. Sinds 2019 is hij professor aan de Jade Hochschule Oldenburg.
  • Dipl.-Ing. Elisabeth Zcorny is sinds 1991 als milieudeskundige in Hannover werkzaam.  Ze was betrokken bij de ontwikkeling van een milieuvriendelijk woonkwartier als voorbeeldproject, dat gesponsord werd door de BMU in het kader van KlimaWohl_Lab.
to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen