Spring naar hoofd-inhoud

Internationale samenwerking met BSS Architekten

In een steeds verder geglobaliseerde wereld is samenwerking de sleutel tot succes. Bij 9graden architectuur hebben we deze filosofie stevig verankerd en we zijn dan ook trots op de vruchtbare samenwerking met BSS Architekten AG. Sinds enkele jaren werken we nauw samen met het gerenommeerde architectenbureau BSS Architekten AG uit Schwyz in Zwitserland. Deze internationale samenwerking brengen we nu een stap verder.

BSS Architekten AG is een vakkundig architectenbureau met veel ervaring van concept tot realisatie. Ze begeleiden hun klanten optimaal gedurende het gehele bouwproces, ze hechten veel waarde aan functionaliteit en duurzaamheid en hebben een sterk oog voor detail. Dankzij hun jarenlange ervaring, hun brede vaardigheden en efficiënte besluitvormingsprocessen zijn ze optimaal in staat een passend antwoord te geven aan individuele bouw- en woonbehoeften.

Onder leiding van Lars Frerichs en Yaike Dunselman is 9graden architectuur gespecialiseerd in organisch-functionele, ecologische en moderne architectuur waarin de gezondheid van de mens centraal staat. Ecologisch bouwen is voor ons een vanzelfsprekendheid. Een gebouw dat positief op de levenskrachten van de mens werkt, is een investering die in menselijk, ecologisch en economisch opzicht zinvol en eigentijds is. Deze waarden delen we met BSS Architekten AG en vormen een ideale basis voor onze internationale samenwerking. Het combineren van onze expertise en design met de knowhow van BSS Architekten AG stelt ons in staat internationale projecten te realiseren en onze horizon te verbreden.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap nieuwe mogelijkheden zal scheppen voor innovatie en duurzaamheid. We kijken ernaar uit om met BSS Architekten samen te werken aan nieuwe spannende projecten en actief vorm te geven aan een duurzame toekomst. Deze samenwerking is niet alleen een stap voorwaarts voor beide architectenbureaus, maar ook een bijdrage aan het creëren van een betere en duurzamere wereld. Hier gaat het verder naar onze gezamenlijke homepage.

Binnenkort volgt meer spannend nieuws over de internationale plannen van 9graden architectuur in Zwitserland!

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen