Spring naar hoofd-inhoud

Winnaar Nationale Houtbouwprijs 2022!

En weer valt woonhuis Lichtenberg in de prijzen! Tijdens een inspirerende Houtdag in Tivoli Vredenburg vol met interessante lezingen en pitches, zijn de winnaars bekend gemaakt van de Nationale Houtbouwprijs 2022. Naast de publieksprijs en overall juryprijs zijn er ook prijzen bekend gemaakt in drie afzonderlijke categorieën. Met trots kunnen wij zeggen dat woonhuis Lichtenberg door de jury tot winnaar is verkozen in de categorie Particuliere Houtbouw!

De jury heeft dit jaar een ongekend groot aantal inzendingen ontvangen voor de categorie Particuliere Houtbouw. De genomineerde woningen sprongen er in vormgeving en constructie bovenuit. De genomineerden tonen een groot hart voor duurzaamheid en de natuur. Woonhuis Lichtenberg is als winnaar gekozen, doordat het in al zijn bescheidenheid het meest perfect gedetailleerd en afgewerkt is. Een huis waar een robuust resultaat is bereikt met in wezen kwetsbare materialen. Waar gekozen is voor bescheidenheid en ingetogenheid in ruimtebeslag en tegelijkertijd een architectonisch statement is gemaakt. We zijn vereerd met zoveel erkenning voor het duurzame en eigentijdse ontwerp van het woonhuis.

Lees hier meer over deze dag en de uitreiking.

 

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen