Spring naar hoofd-inhoud

open dag laboratorium

Afgelopen weekend werd in Arlesheim de opening van het laboratorium voor natuurgeneesmiddelen gevierd met een open dag voor geïnteresseerden. Een aantal collega’s van 9graden architectuur reisde naar Zwitserland af om bij deze feestelijke dag aanwezig te zijn.

De realisatie van het laboratoriumgebouw markeert het startsein voor de toekomstige ontwikkelingen op het terrein van de Kliniek Arlesheim. 9graden architectuur heeft het ontwerp gemaakt voor zowel het laboratorium als de kliniek zelf. Beide gebouwen worden gerealiseerd met de massieve houten constructie Holz100, een innovatieve en gezonde bouwmethode.

De feestelijke dag was druk bezocht met veel geïnteresseerden uit allerlei vakgebieden en regio’s. Er werden interessante lezingen verzorgd over antroposofische geneeskunde en architectuur. De bezoekers konden meekijken met de productie van de natuurgeneesmiddelen en deelnemen aan een rondleiding door het gebouw. Onze collega Yaike Dunselman gaf een inspirerende lezing over beide projecten van de Kliniek Arlesheim, terwijl collega Hannah Wessels een architectuurrondleiding gaf door de bovenverdieping van het laboratorium.

We zijn trots op het opgeleverde laboratorium voor natuurgeneesmiddelen en kijken uit naar het ontwerp en de realisatie van het kliniekgebouw waar we de komende jaren bij betrokken zullen blijven.

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen