Spring naar hoofd-inhoud

Oplevering Artemis bijna gereed!

De nieuwbouw van woonzorgboerderij Artemis is bijna gereed voor oplevering! De bouw van de woonzorgboerderij nadert zijn eind. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de terreininrichting en de laatste puntjes.

De zorgboerderij is een van de buitenlocaties van de Raphaëlstichting. De nieuwbouw zal huis bieden aan 18 bewoners.  Naast begeleid wonen kunnen de bewoners op locatie werken in de moestuin, in de aangrenzende houtwerkplaats of samen met de aanwezige boerderijdieren.

Het ontwerp voor de nieuwbouw doet recht aan de vormgeving van de bestaande stolpboerderij en is geïnspireerd op oorspronkelijke elementen zoals het houten vakwerk. De architectonische massa heeft een duidelijk hoofd- en bijgebouw die op een aangename wijze het plein omsluiten.  De bestaande elementen zijn vertaald naar een eigentijds ontwerp dat zich zorgvuldig voegt in de oorspronkelijke bebouwing langs de IJsselmeerdijk.

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen