Spring naar hoofd-inhoud
Filter nieuws >

Het laboratorium voor natuurgeneesmiddelen in Arlesheim dingt mee naar de “Prix Lignum 2024”. Naast een juryprijs wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. Dus stem allemaal op jouw favoriete project!

In het weekend van 27 tot 28 april vindt Open House Basel in Zwitserland plaats. Ook het door 9graden architectuur + BSS Architekten AG ontworpen laboratorium voor natuurgeneesmiddelen in Arlesheim doet hieraan mee!

Goed nieuws, ook internationaal staat Woonhuis Lichtenberg in de schijnwerpers! Ons project is genomineerd voor de Duitse “Häuser des Jahres Award 2024”.

9graden architectuur is op zoek naar een bouwkundige en assistent ontwerper voor ons bureau in Amersfoort.

In een steeds verder geglobaliseerde wereld is samenwerking de sleutel tot succes. Bij 9graden architectuur hebben we deze filosofie stevig verankerd en we zijn dan ook trots op de vruchtbare samenwerking met BSS Architekten AG. Sinds enkele jaren werken we nauw samen met het gerenommeerde architectenbureau BSS Architekten AG uit Schwyz in Zwitserland. Deze internationale samenwerking brengen we nu een stap verder.

In het Duitse tijdsschrift ErziehungsKUNST zijn afgelopen maand twee artikelen verschenen van Lars Frerichs en Yaike Dunselman.

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen