Spring naar hoofd-inhoud

Op zondag 30 juni 2024 vindt in Duitsland weer de Dag van de Architectuur plaats. In totaal zullen er in Nedersaksen en Bremen op 56 verschillende locaties 108 objecten toegankelijk zijn voor architectuurliefhebbers.

Het laboratorium voor natuurgeneesmiddelen in Arlesheim dingt mee naar de “Prix Lignum 2024”. Naast een juryprijs wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. Dus stem allemaal op jouw favoriete project!

Vorige week werd 100 jaar biodynamische landbouw op tal van plaatsen feestelijk gevierd. Zo ook op een van de oudste biodynamische tuinderijen op het terrein van het Goetheanum in Zwitserland.

In de nieuwe editie van het Zwitserse houtblad FIRST staat een uitgebreid artikel over het gezonde en toekomstgerichte laboratorium voor natuurgeneesmiddelen van de Kliniek Arlesheim: ‘gezondheidsbevorderende architectuur.’

Ongeveer 2.000 m3 maanhout worden voor de nieuwbouw van de Kliniek Arlesheim gebruikt. Alleen al 1.200m zijn er nodig voor alle kolommen. Laten we onze reis helemaal bij het begin starten, bij het legendarische maanhout.

9graden architectuur heeft het ontwerp gemaakt voor het Präparatehaus op het terrein van het Goetheanum in Dornach. Het ontwerp is door 9graden architectuur en BSS Architekten verder uitgewerkt en wordt momenteel door Blumer Lehmann gerealiseerd. Binnenkort volgt de feestelijke opening!

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen