Spring naar hoofd-inhoud
Filter nieuws >

De vrijeschool in Oldenburg vierde eind november feest toen de grondsteen werd gelegd voor de uitbreiding van de school. Een koperen dodecaëder, een regelmatig twaalfvlak, is samen met een passende grondsteenspreuk in de fundering van de uitbreiding gelegd. Sindsdien vordert de ruwbouw gestaag en wordt de toekomstige bouwmassa langzaam zichtbaar.

Op dinsdag 14 maart organiseert de Zwitserse houtbouwbranche het VGQ Holzbau Forum in Baden, Zwitserland. Yaike Dunselman van 9graden architectuur sluit deze interessante dag af met een lezing over het ontwerp van Holz4Health (H4H).

9graden architectuur heeft het ontwerp gemaakt voor de renovatie van het bestaande pand van Vrijeschool Vredehof in Rotterdam en een vervangende nieuwbouw voor de kleutervleugel.

Boekpublicatie! Ons project Renovatie boerderij Köterhof is opgenomen in de uitgebreide publicatie Contemporary Architecture van Braun Publishing. We bedanken de uitgever hiervoor.

En weer valt woonhuis Lichtenberg in de prijzen! Tijdens een inspirerende Houtdag in Tivoli Vredenburg vol met interessante lezingen en pitches, zijn de winnaars bekend gemaakt van de Nationale Houtbouwprijs 2022. Naast de publieksprijs en overall juryprijs zijn er ook prijzen bekend gemaakt in drie afzonderlijke categorieën. Met trots kunnen wij zeggen dat woonhuis Lichtenberg door de jury tot winnaar is verkozen in de categorie Particuliere Houtbouw!

In de themapublicatie Scholenbouw van oktober 2022 in Stedebouw & Architectuur worden het Geert Groote School in Amsterdam en IKC Rijnvliet in Utrecht van 9graden architectuur genoemd als voorbeeld voor succesvolle onderwijsvastgoedprojecten.

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen