Spring naar hoofd-inhoud

In de nieuwe editie van het Zwitserse houtblad FIRST staat een uitgebreid artikel over het gezonde en toekomstgerichte laboratorium voor natuurgeneesmiddelen van de Kliniek Arlesheim: ‘gezondheidsbevorderende architectuur.’

In het Duitse tijdsschrift ErziehungsKUNST zijn afgelopen maand twee artikelen verschenen van Lars Frerichs en Yaike Dunselman.

In de nieuwe editie van Het Houtblad staat een uitgebreid artikel over het gezonde en toekomstgerichte laboratorium voor natuurgeneesmiddelen van de Kliniek Arlesheim: ‘Het bouwmateriaal als maat voor harmonie’.

9graden architectuur ontwerpt in Zwitserland twee nieuwbouwprojecten voor de Kliniek Arlesheim: het laboratorium voor natuurgeneesmiddelen en de plaatsvervangende kliniek. Afgelopen kwartaal werden beide projecten uitgebreid gepubliceerd in de Quinte!

Afgelopen maand zijn een tweetal van onze zorgprojecten in De Architect verschenen. Het tijdschrift heeft een mooi artikel gewijd aan woonzorgboerderij Nieuw Rijsenburg en Artemis.

Woonhuis Lichtenberg is verschenen in het internationale blad The Architectural Review!

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen