Spring naar hoofd-inhoud
Filter nieuws >

Afgelopen weekend werd in Arlesheim de opening van het laboratorium voor natuurgeneesmiddelen gevierd met een open dag voor geïnteresseerden. Een aantal collega’s van 9graden architectuur reisde naar Zwitserland af om bij deze feestelijke dag aanwezig te zijn.

In de nieuwe editie van Het Houtblad staat een uitgebreid artikel over het gezonde en toekomstgerichte laboratorium voor natuurgeneesmiddelen van de Kliniek Arlesheim: ‘Het bouwmateriaal als maat voor harmonie’.

9graden architectuur ontwerpt in Zwitserland twee nieuwbouwprojecten voor de Kliniek Arlesheim: het laboratorium voor natuurgeneesmiddelen en de plaatsvervangende kliniek. Afgelopen kwartaal werden beide projecten uitgebreid gepubliceerd in de Quinte!

Afgelopen vrijdag ging het bureau van 9graden architectuur Amersfoort op excursie naar de collega’s in Oldenburg. Samen hebben wij een fietstocht gemaakt langs een aantal mooie projecten in de stad.

9graden architectuur heeft de architectenselectie gewonnen voor de renovatie van de Rudolf Steiner School in Breda!

Afgelopen maand zijn een tweetal van onze zorgprojecten in De Architect verschenen. Het tijdschrift heeft een mooi artikel gewijd aan woonzorgboerderij Nieuw Rijsenburg en Artemis.

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen