Spring naar hoofd-inhoud

De jury heeft nu 22 projecten geselecteerd op de Shortlist voor de ‘DAM-Preis für Architektur 2018’. Ons nieuwbouwproject Oldenburg-Kreyenbrück staat op die Shortlist!

Zowel het door negen graden architectuur ontworpen nieuwbouwproject Oldenburg-Kreyenbrück als ook ons nieuwbouwproject van de Supermarkt in Rheine zijn genomineerd voor de prestigieuze ‘DAM-Preis für Architektur 2018’.

STORE BOOK 2017: in deze jaarlijkse publicatie worden deze keer meerdere pagina's gewijd aan onze nieuwbouw Oldenburg-Kreyenbrück.

Voor de derde keer werd door het 'Ziegel Zentrum Süd e.V.' de Duitse 'Ziegelpreis' in samenwerking met het 'Bundesministerium für Umwelt, Naturschutz, Bau und Reaktorsicherheit' uitgereikt.

In de nieuwe editie van ArchitectuurNL staat een prachtig artikel over de verbouwwerkzaamheden welke zijn uitgevoerd in het Goetheanum!

Bij de Duitse uitgever DVA (Deutsche Verlagsanstalt) verschijnt in oktober 2016 een boek van Bettina Rühm over actuele Kleuterscholen en Kinderdagopvang.

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen