Spring naar hoofd-inhoud

En weer valt woonhuis Lichtenberg in de prijzen! Tijdens een inspirerende Houtdag in Tivoli Vredenburg vol met interessante lezingen en pitches, zijn de winnaars bekend gemaakt van de Nationale Houtbouwprijs 2022. Naast de publieksprijs en overall juryprijs zijn er ook prijzen bekend gemaakt in drie afzonderlijke categorieën. Met trots kunnen wij zeggen dat woonhuis Lichtenberg door de jury tot winnaar is verkozen in de categorie Particuliere Houtbouw!

In de themapublicatie Scholenbouw van oktober 2022 in Stedebouw & Architectuur worden het Geert Groote School in Amsterdam en IKC Rijnvliet in Utrecht van 9graden architectuur genoemd als voorbeeld voor succesvolle onderwijsvastgoedprojecten.

Goed nieuws, de prijzen en nominaties voor woonhuis Lichtenberg stromen binnen! De vakjury van de Nationale Houtbouwprijs 2022 heeft negen projecten genomineerd. Woonhuis Lichtenberg dingt mee naar de juryprijs in de categorie Particuliere Houtbouw.

Donderdag 13 oktober zijn de winnaars bekend gemaakt van de Stadsbouwprijs Amersfoort 2022. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in De Veerensmederij werden naast een publieksprijs en twee eervolle vermeldingen ook de drie prijzen bekend gemaakt door de vakjury. Met trots kunnen wij zeggen dat woonhuis Lichtenberg door de vakjury tot winnaar is verkozen in de categorie Medium!

Vorige week kwamen de Nederlandse en Duitse vestiging van 9graden architectuur samen voor een excursie naar de Floriade Expo 2022 in Almere.

De jury van de Rietveldprijs 2022, onder leiding van architect Janneke Bierman, heeft de genomineerden bekendgemaakt. Vijf projecten uit de afgelopen twee jaar maken kans op de Rietveldprijs, waaronder het door 9graden architectuur ontworpen IKC Rijnvliet.

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen