Spring naar hoofd-inhoud

In een steeds verder geglobaliseerde wereld is samenwerking de sleutel tot succes. Bij 9graden architectuur hebben we deze filosofie stevig verankerd en we zijn dan ook trots op de vruchtbare samenwerking met BSS Architekten AG. Sinds enkele jaren werken we nauw samen met het gerenommeerde architectenbureau BSS Architekten AG uit Schwyz in Zwitserland. Deze internationale samenwerking brengen we nu een stap verder.

In het Duitse tijdsschrift ErziehungsKUNST zijn afgelopen maand twee artikelen verschenen van Lars Frerichs en Yaike Dunselman.

De vergunning voor de nieuwe zorgwoningen aan de Krakelingweg in Zeist is verleend en de bouw kan van start!

Afgelopen jaar is het karakteristieke schoolgebouw uit 1911 uitvoerig verduurzaamd en gerenoveerd. Dit najaar zijn het gerenoveerde hoofdgebouw en de vervangende nieuwbouw feestelijk geopend en heeft de school zijn intrek genomen.

9graden architectuur heeft de architectenselectie gewonnen voor de nieuwbouw van IKC Nova in Rotterdam!

In de nieuwe editie van Het Houtblad staat een uitgebreid artikel over het gezonde en toekomstgerichte laboratorium voor natuurgeneesmiddelen van de Kliniek Arlesheim: ‘Het bouwmateriaal als maat voor harmonie’.

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen