Spring naar hoofd-inhoud

In het kader van “bau-werk-sommers” wordt er een podiumdiscussie georganiseerd in de cultuurhal aan de Pferdemarkt in Oldenburg op 14 juli om 19:00.

9graden architectuur neemt deel aan de Dag van de Architectuur 2021. We verheugen ons dat de renovatie en uitbreiding van de monumentale boerderij in Oldenburg gekozen is als een van de deelnemende objecten.

In het buitengebied van Driebergen verrijst woonzorghuis Nieuw Rijsenburg. Het gebouw is een eigentijdse referentie aan de oorspronkelijke landelijke bebouwing.

De door ons ontworpen woning op het terrein van het voormalig ziekenhuis De Lichtenberg op de berg in Amersfoort heeft net voor de kerst haar hoogste punt bereikt.

We zijn verheugd om te kunnen melden dat 9graden architectuur de architectenselectie voor de nieuwbouw van IKC De Zwaneridder in Wageningen heeft gewonnen!

9graden architectuur heeft de architectenselectie voor de ver- & nieuwbouw van Vrije School Vredehof in Rotterdam gewonnen!

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen