Spring naar hoofd-inhoud

Afgelopen jaar is het karakteristieke schoolgebouw uit 1911 uitvoerig verduurzaamd en gerenoveerd. Dit najaar zijn het gerenoveerde hoofdgebouw en de vervangende nieuwbouw feestelijk geopend en heeft de school zijn intrek genomen.

9graden architectuur heeft de architectenselectie gewonnen voor de nieuwbouw van IKC Nova in Rotterdam!

In de nieuwe editie van Het Houtblad staat een uitgebreid artikel over het gezonde en toekomstgerichte laboratorium voor natuurgeneesmiddelen van de Kliniek Arlesheim: ‘Het bouwmateriaal als maat voor harmonie’.

Afgelopen weekend werd in Arlesheim de opening van het laboratorium voor natuurgeneesmiddelen gevierd met een open dag voor geïnteresseerden. Een aantal collega’s van 9graden architectuur reisde naar Zwitserland af om bij deze feestelijke dag aanwezig te zijn.

9graden architectuur ontwerpt in Zwitserland twee nieuwbouwprojecten voor de Kliniek Arlesheim: het laboratorium voor natuurgeneesmiddelen en de plaatsvervangende kliniek. Afgelopen kwartaal werden beide projecten uitgebreid gepubliceerd in de Quinte!

Afgelopen vrijdag ging het bureau van 9graden architectuur Amersfoort op excursie naar de collega’s in Oldenburg. Samen hebben wij een fietstocht gemaakt langs een aantal mooie projecten in de stad.

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen