Spring naar hoofd-inhoud

9graden architectuur heeft de architectenselectie gewonnen voor de renovatie van de iconische Rietendakschool in Utrecht!

Op maandag 20 maart wordt op het Windesheim in Zwolle het Symposium Building the Future georganiseerd. Het thema van dit jaar is “oogsten en zaaien, op weg naar nieuwe ecosystemen in de bouw”. Hannah Wessels van 9graden architectuur is gevraagd om een masterclass te geven over milieuvriendelijk bouwen met hout en riet.

De vrijeschool in Oldenburg vierde eind november feest toen de grondsteen werd gelegd voor de uitbreiding van de school. Een koperen dodecaëder, een regelmatig twaalfvlak, is samen met een passende grondsteenspreuk in de fundering van de uitbreiding gelegd. Sindsdien vordert de ruwbouw gestaag en wordt de toekomstige bouwmassa langzaam zichtbaar.

Op dinsdag 14 maart organiseert de Zwitserse houtbouwbranche het VGQ Holzbau Forum in Baden, Zwitserland. Yaike Dunselman van 9graden architectuur sluit deze interessante dag af met een lezing over het ontwerp van Holz4Health (H4H).

9graden architectuur heeft het ontwerp gemaakt voor de renovatie van het bestaande pand van Vrijeschool Vredehof in Rotterdam en een vervangende nieuwbouw voor de kleutervleugel.

Boekpublicatie! Ons project Renovatie boerderij Köterhof is opgenomen in de uitgebreide publicatie Contemporary Architecture van Braun Publishing. We bedanken de uitgever hiervoor.

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen