Spring naar hoofd-inhoud

Een aantal projecten van 9graden architectuur is gepubliceerd in de boekpublicatie "German Architecture - The Focused Monographs"!

Afgelopen maand gaven Yaike Dunselman en Hannah Wessels van 9graden architectuur allebei een lezing over het project Holz4Health. Yaike sprak als afsluitende spreker op het VHQ Holzbau Forum in Baden (Zwitserland) over de ontwerpuitgangspunten van het ontwerp voor de kliniek Arlesheim (H4H). Hannah mocht een masterclass “milieuvriendelijk bouwen met riet en hout” geven tijdens het symposium Building the Future aan het Windesheim in Zwolle.

Het nieuwe laboratorium voor natuurgeneesmiddelen van de kliniek Arlesheim is uit de steigers!

9graden architectuur heeft de architectenselectie gewonnen voor de renovatie van de iconische Rietendakschool in Utrecht!

Op maandag 20 maart wordt op het Windesheim in Zwolle het Symposium Building the Future georganiseerd. Het thema van dit jaar is “oogsten en zaaien, op weg naar nieuwe ecosystemen in de bouw”. Hannah Wessels van 9graden architectuur is gevraagd om een masterclass te geven over milieuvriendelijk bouwen met hout en riet.

De vrijeschool in Oldenburg vierde eind november feest toen de grondsteen werd gelegd voor de uitbreiding van de school. Een koperen dodecaëder, een regelmatig twaalfvlak, is samen met een passende grondsteenspreuk in de fundering van de uitbreiding gelegd. Sindsdien vordert de ruwbouw gestaag en wordt de toekomstige bouwmassa langzaam zichtbaar.

to top
Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van de website, gaat u er mee akkoord dat wij cookies opslaan. Lees meer.
Begrepen